Vreau o schimbare

Dupa o zi obositoare la servici, ajunsa acasa m-am asezat ganditoare in fotoliu. Sotul meu, surprins fiind de tacerea mea subita ma intreaba ce am patit de ma comport atat de ciudat, ma intreaba chiar daca m-a suparat el in vreun fel si sunt suparata pe el. Ii spun scurt ca nu sunt suparata pe el dar ca vreau altceva. Cu ochii mari mai tare s-a speriat de reactia mea.

Adica ce vrei sa spui cu asta? Vrei un alt servici? Cine te-a suparat? ma intreaba el vizibil confuz.

Ca sa nu-l mai las sa isi puna multe semne de intrebare sau sa ii zboare mintea la alte probleme ma decid sa ii zic adevarul. Vreau….o casa noua. Nu te speria, nu vreau sa ne mutam , dar vreau si eu o casa moderna, ceva nou, m-am plictisit de aceeasi pereti spalaciti, de aceeasi mobila de “100 de ani”! Imi doresc o schimbare de atat de mult timp insa nu am indraznit sa iti spun pana acum adevarul.

Sotul meu deja rasufla usurat, se uita la mine zambind si imi spune sa iau un pix si o foaie ca sa notez ce materiale de constructii avem nevoie pentru a ne apuca de renovari.

Sincera sa fiu nu credeam ca va fi asa usor sa il conving pe sotul meu sa ne cheltuim economiile insa a inteles ca eu chiar imi doresc o casa moderna si mi-a facut pe plac.

Lucrarile au decurs foarte bine, mobila am gasit foarte frumoasa si tinereasca la preturi foarte bune si am reusit sa avem o casa frumoasa intr-un timp foarte scurt.

Intr-adevar economiile s-au dus si ele odata cu pofta mea de schimbare dar pot sa spun ca a meritat din plin atat investitia facuta cat si timpul si munca depusa pentru renovare. Acum cand ma uit la casa noastra sunt mandra de ceea ce vad si ma simt exact ca o regina in propriul meu palat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s